GINOP-1.2.8-20 Pályázat

GINOP-1.2.8-20

„Az INNO-VAS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. technológiai fejlesztése”

Az INNO-VAS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Az INNO-VAS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. technológiai fejlesztése” című, GINOP-1.2.8-20-2020-00932 azonosítószámú támogatási kérelmét a Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatósága 9 392 655 Ft összegű támogatásra érdemesnek ítélte 70 %-os támogatási intenzitás mellett.

A projekt keretén belül új gépek beszerzése és az üzemcsarnok energetikai korszerűsítése valósul meg az Inno-Vas Kft. termelékenységének növelése és technológiai megújulásának érdekében. Beszerzésre kerül:

  • 1 db Jackle ProPULS 330 típusú, vízhűtéses, impulzusos AFI hegesztőgép
  • 1 db Jackle ProTIG 350i AC hordozható AC/DC AWI hegesztő berendezés
  • 1 db Bomar Transverse 510.330 DGH félautomata szalagfűrészgép.
  • ABAC SPINN 7.5 XE 10 bar  csavarkompresszor
  • 1 db Weldi Rota 103 forgatóasztal.

 Az új gépekkel nagyobb számú, magasabb minőségű megrendelést tud vállalni a Kft., bővül a vevőköre és az idáig is dinamikusan fejlődő vállalkozás még nagyobb ütemben tud fejlődni, termelékenységét és az ehhez szükséges munkavállalói létszámot megőrizni, sőt reményeik szerint növelni azt. Az eszköz beszerzés eredményeként a Kft.-nél termelési kapacitásbővítés és hatékonyságnövelés valósul meg. Továbbá a projekt keretén belül megvalósul az üzem nyílászáróinak cseréje. 45 db 5 kamrás profilrendszerű, argon gázas, extra hőszigetelésű műanyag ablak kerül beépítésre a régi, 40 éves, egy rétegű, vaskeretes ablakok helyére. Ezzel jelentős energiamegtakarítást érhet el a vállalkozás.

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2021.10.27.